Companyia Mal Pelo

Mal Pelo, amb codirecció artística de Pep Ramis i María Muñoz, és un grup de creació escènica caracteritzat per una autoria compartida que ha donat com a resultat més de trenta espectacles fins al moment. Des del 1989, Mal Pelo ha desenvolupat el seu propi llenguatge artístic a través del moviment i la creació de dramatúrgies que inclouen el text, bandes sonores originals, música en directe, la construcció d’espais escenogràfics, la llum i el vídeo entre altres eines escèniques.

María Muñoz i Pep Ramis han trobat en l’escena i la creació d’espectacles, un lloc per dipositar la necessitat d’experimentar, preguntar i compartir els temes que són vitals en la seva trajectòria.

La creació compartida és un dels elements diferenciadors i característics del grup. Al llarg de la seva trajectòria, Mal Pelo ha pogut col·laborar amb diferents artistes i projectes com John Berger, Erri de Luca, Lisa Nelson, Àngels Margarit, Steve Noble, Nuria Font, Steve Paxton, Eduard Fernández, Andrés Corchero, Toni Serra, Lilo Baur, Cesc Gelabert, Faustin Linyekula, Raffaella Giordano, Baro D’Evel, Leonor Leal, Marta Izquierdo entre molts altres.

Double Infinite. The Bluebird Call

Residència maig 2023

La Companyia Mal Pelo ha fet a El Canal una residència de creació del seu nou espectacle Double Infinite. The Bluebird Call, un duet de Pep Ramis i María Muñoz que retorna a un format íntim, fet des de la fragilitat, la senzillesa i l’amor per un ofici que els segueix interrogant sobre la identitat, l’individu, el grup o sobre el cos, el gran revelador de les pròpies potències.

Dues persones properes als seixanta anys es troben amb la voluntat de preguntar-se sobre el que queda per imaginar i proposen un viatge sensitiu a través dels dubtes sobre com construïm les nostres vides, les nostres relacions i el nostre lloc. El projecte contempla la necessitat d’imaginar i perseguir realitats impossibles, de construir una ficció que evidenciï la importància d’inventar-se el futur, de projectar-ho més enllà del que es previsible.

En la seva trajectòria artística, Ramis i Muñoz han treballat amb diferents col·laboradors i artistes. A Double Infinite. The Bluebird Call continuen fent de la creació un procés compartit amb col·laboradors com Leo Castro (col·laboració en la direcció i vídeo), Fanny Thollot (composició sonora), Carme Puigdevall i Plantés (vestuari), o August Viladomat i Lluís Martí (il·luminació), entre d’altres.

Double Infinite. The Bluebird Call és una coproducció del Théâtre de la Ville de París, Teatre Nacional de Catalunya, GREC Festival de Barcelona, Teatre Principal de Palma de Mallorca i Temporada Alta. Amb el suport del Théâtre Garonne de Toulouse, Festival de Otoño de Madrid i L’Animal a l’Esquena de Celrà.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans