Dramatúrgia

Amb la voluntat de donar suport a la creació teatral, un dels focus de treball d’El Canal és la dramatúrgia, entesa com l’art de la composició de les obres dramàtiques. Dins la creació teatral, l’escriptura dramatúrgica és l’etapa més verge del procés creatiu i el moment més embrionari d’una futura obra escènica.

La dramatúrgia té un paper molt clau en el procés de creació de qualsevol obra escènica. Per això, El Canal vol contribuir en la formació al voltant de l’escriptura teatral i en la revalorització d’aquesta disciplina, creant un espai on el col·lectiu professional pugui trobar-se físicament, treballar colze a colze, compartir idees i debatre els diferents punts de vista i les experiències pròpies de la professió. Mogut per la inclusió i una aspiració a la transversalitat, El Canal pretén acollir i treballar l’escriptura teatral des del món contemporani, abraçant les noves dramatúrgies i processos creatius innovadors, sense perdre de vista les necessitats i inquietuds del col·lectiu professional del territori.

Jornades i formacions

 

Aquest espai de trobada per a dramaturgs i dramaturgues es posa en pràctica mitjançant formacions especialitzades, les jornades de dramatúrgia, espais de debat i reflexió en forma de col·loquis i conferències, així com tallers i cursos especialitzats. Amb aquesta oferta es pretén crear un espai divers i col·laboratiu on el col·lectiu pugui reunir-se i aprendre, formar-se, compartir i créixer professionalment.

Aviat publicarem més informació sobre la programació d’activitats al voltant de l’escriptura teatral.

Aquí trobareu tots els materials resultants de les formacions i jornades:

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans