Lloguer d'espais

El Canal és un centre enfocat a la creació escènica i treballa per acollir companyies en residència, facilitant els recursos tècnics i fent un acompanyament artístic. Per això, el centre disposa de quatre sales de creació que poden utilitzar-se sota petició. Cada sala està pensada per cobrir diferents necessitats i tipus de projectes:

Sala d’acabats
El teatre

Per a proves de llum i so i últims assajos d’un espectacle a punt d’estrenar. Espai d’acollida d’espectacles i festivals.

Sala
d’assaig

Per a projectes que ja estan força avançats però encara necessiten assajos i hores de treball.

Sala
Kropotkin

Per a projectes en les etapes més inicials i embrionàries del procés creatiu.

Nau
2

Sala enfocada a les arts acrobàtiques, al circ i a les arts de carrer.

Per llogar algun d’aquests espais s’aconsella que es faci la sol·licitud mínim quinze dies abans per obtenir la confirmació a temps. El lloguer està dirigit a col·lectius i companyies d’arts escèniques que necessitin un espai i uns recursos escènics per engegar, desenvolupar, assajar o acabar de polir el seu projecte.

Si t’interessa llogar algun dels nostres espais, envia’ns un correu a info@elcanalsalt.cat amb les dades següents: nom de la companyia, nombre de persones que utilitzareu la sala, una breu descripció del projecte que hi voleu desenvolupar, les dates i el nombre de dies que necessiteu l’espai i un telèfon de contacte.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans