Convocatòries

El Centre de Creació d’Arts Escèniques El Canal compta amb convocatòries de residències artístiques anuals. Aquestes convocatòries s’adrecen a artistes, companyies i col·lectius nacionals i internacionals amb implementació al territori gironí i estan obertes a tot tipus de formes i disciplines, de processos experimentals i pràctiques relacionades amb les arts escèniques.

Programa de Companyies Residents

Aquest programa està dirigit a artistes i col·lectius d’àmbit local, nacional i internacional que presentin projectes d’arts en viu en fase de producció. Ofereix a les companyies residents suport econòmic, logístic i d’espai, un acompanyament tècnic i assessorament en el disseny de producció de l’espectacle.

Programa Espais de Creació

El Canal ofereix estades breus pensades per a usos concrets: trobades inicials, residències tècniques o residències per dur a terme adaptacions de peces ja estrenades, entre d’altres. Aquest programa no està dotat amb una participació econòmica, però sí que ofereix suport logístic i d’espai i un acompanyament tècnic.

Programa de recerca, desenvolupament i innovació

Programa obert a propostes de l’àmbit de la recerca, el desenvolupament i la innovació escènica. Es valoraran projectes que tinguin a veure amb repensar formats, llenguatges escènics i noves tecnologies aplicades a les arts en viu des d’una perspectiva pràctica. El programa compta amb dotació econòmica per un únic projecte guanyador.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps