Companyies residents

Un dels objectius d’El Canal és el foment de la creació i de la producció escènica local. Per això, al llarg de l’any el centre acull companyies i artistes en residència per tal que puguin fer ús dels recursos tècnics d’El Canal per desenvolupar els seus projectes escènics. Durant la residència les companyies tenen a la seva disposició l’espai i l’equipament d’El Canal i reben també un acompanyament artístic per part de l’equip del centre que els permetrà poder fer créixer els seus projectes artístics.

Les residències a El Canal es duen a terme a partir de convocatòries obertes i de col·laboracions amb altres col·lectius escènics de la ciutat. Amb elles, El Canal acull diferents col·lectius de creació d’arts escèniques i aquests passen a formar part de la comunitat professional i artística del centre i de la vila de Salt. Les residències i la pròpia activitat del centre permeten crear sinergies entre les companyies i els col·lectius del món escènic de Salt, Girona i Catalunya.

Residències en curs

 

A partir del maig – Residència de La Bleda amb el seu projecte Pas a pas

Del 16 d’agost al 16 de setembre – Residència de La Planeta amb un nou espectacle del Cicle Verbatim: Com qui sent ploure

Del 12 al 15 de setembre – Residència de La Moukhles & Sentís amb la seva obra NODI: de gossos i “malditos”

Del 25 al 29 de setembre – Residència de Agnés Mateus i Quim Tarrida amb el projecte Patatas fritas falsas

Residències 2023

Residències 2022

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps