Instal·lació de “Som ramat” de Núria Andorrà
Nau 2Una instal·lació sonora performativa de Núria Andorrà que posa en relleu la desconnexió de la societat amb la realitat de la ruralitat i apel·la a la reflexió des de l'experiència vivencial.
Una instal·lació sonora performativa de Núria Andorrà que posa en relleu la desconnexió de la societat amb la realitat de la ruralitat i apel·la a la reflexió des de l'experiència vivencial.
Comèdia dramàtica basada en l'experiència personal d'Helena Escobar, actriu i pallassa, que explora les seves vivències entre metges, hospitals i operacions. Amb humor, l'obra comparteix les seves peripècies i reflexiona sobre la salut, la vida i l'instint de supervivència. Exclusiu per a escoles
En aquest laboratori, l'Ana i en Marc de la cia Llum de Fideu exploren la memòria i els records, preguntant-se què recordem amb el temps i com els altres ens recordaran. A través de jocs imaginatius, investiguen els canvis al llarg de la vida i la preservació dels records, especialment entre persones grans.
“N.A.N” (Now ask nothing – Nothing ask now) és una exploració sonora en directe que fusiona dansa i arts digitals. L’Anna Fontanet, ballarina i creadora, utilitza el cos, la veu i l’espai per generar paisatges sonors que reflexionen sobre l’existència i el pensament a través del so i el moviment.
A partir de la seva experiència, María Muñoz i Pep Ramis parlaran sobre com es conceben des de Mal Pelo els processos de creació de les seves diferents propostes artístiques: treballs escènics, vídeos, exposicions, etc. La conversa se centrarà en la importància de la riquesa dels llenguatges artístics en aquests temps tan mercantilista.
"Inestable" és la nova creació de la reconeguda ballarina i coreògrafa Lali Ayguadé que explora la identitat social, les pressions dels cànons establerts i el desig d'integrar-se a la norma. La peça reflexiona sobre la distància entre la nostra essència i la imatge que projectem al món, entre el que som i el que aparentem ser.
JOINA ens presenta el directe del seu nou àlbum "Entre la Mort i el Desglaç", una fusió de poesia, melodies càlides i beats contundents. Acompanyada de gatogaso, el duo ens transportarà entre el dia i la nit amb teclats, sintes, caixes de ritmes, veus i una instal·lació lumínica i projeccions en directe.
“(h)ovo, Retaule d’una dona sense òvuls” és una obra de teatre documental i interdisciplinari creada per Ángeles Gordillo que dona veu i visibilitat a aquest procés dels cossos que estan deixant de menstruar, el climateri.
La Cia de Circ "eia" proposa un taller per a escoles i instituts per a explorar conjuntament la temàtica del temps que passa, i com afrontar i preparar-nos als canvis que provoca, experimentant les vivències de diferents generacions.
Taller sobre la mirada creativa a l’espai públic, que explora tècniques com els Viewpoints, improvisació i eines per a dramatúrgies transdisciplinars. Partint de l’observació del carrer i obrint-se a la imaginació, es buscarà una composició sensible i permeable del cos. Dirigit a estudiants i professionals emergents d’arts escèniques.
"Secrets" de la Companyia de Circ "eia" explora poèticament el pas del temps i les transformacions que provoca. Amb cinc acròbates, l’espectacle visibilitza el que sovint amaguem, celebrant les relacions i la diversitat. Una reflexió emotiva sobre els desitjos que faríem a la nostra última estrella fugaç.
Taller interactiu per a estudiants de secundària on experimentaran amb el moviment i la llum, inspirats en LOBO. Els participants aprendran sobre la composició musical d'Alonso Lobo i com aquesta inspira el moviment escènic. Realitzaran exercicis pràctics de moviment, explorant la connexió entre el cos, la veu i la llum. Al final, crearan petites escenes inspirades en els fragments de la composició sense text.
"LOBO" és un projecte de recerca escènica que fusiona coreografia, música i llum per explorar la composició De lamentatione Ieremiæ Prophetæ d'Alonso Lobo. Centrat en l'alteritat, crea un espai sensorial on el públic reflexiona sobre la relació entre individus i comunitat. Una peça sense paraules, només cos i cant.
"Trabajos Forzados" és una reflexió sobre el silenci i les formes alternatives de comunicació. L’obra explora noves dimensions sensorials i corporals, qüestionant la parla com a únic llenguatge legítim, i planteja un diàleg inclusiu amb la comunitat sorda, superant els límits del teatre tradicional.
INSULA, creació d’Alexandre Duran Davins, reflexiona sobre la salut mental i l’evolució humana. Inspirada en el concepte de Pathei Mathos, explora el creixement personal a través del sofriment. Amb una estructura de màstil transformada, la peça simbolitza el repte diari de trobar equilibri entre fragilitat i resiliència.
Un equipament de:
Amb la col·laboració de:
Projectes associats:
Contacte
Tel: 972 249 191 ext. 1203
info@elcanalsalt.cat
Localització
Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona
Polítiques