Perspective Events & Capaiespasa

Capaiespasa és una companyia fundada l’any 1993 i dirigida per Ángel Amieva. Capaiespasa ha creat més d’una vintena de produccions d’acció i de comèdia, va ser l’encarregada de dirigir els espectacles d’especialistes d’Universal Studios Port Aventura a Tarragona i Warner Bross a Madrid. L’any 2004 es llença a la creació teatral de comèdia, mímica i gest, entre les quals Clak! ha rebut importants reconeixements.

Clak! 2

Residència setembre 2022

Amb idea i producció artística de Capaiespasa, Clak! 2 és un espectacle d’humor visual, cinematogràfic i interactiu, on l’onomatopeia, l’humor gestual i el poder evocador de la música de cinema són les eines per representar i parodiar les escenes més famoses del món del cinema. L’obra no té paraules, està pensada per a tots els públics i es caracteritza per la seva energia i el seu humor. Les pel·lícules que a la gran pantalla ens han commogut, apareixen aquí en clau de comèdia.

Tres actors adopten el rol de múltiples personatges i creen trames surrealistes i humorístiques. Estíbaliz Barroso, David Moya i Ángel Amieva són els tres intèrprets de Clak! 2, Cesc Barrachina s’ha encarregat del disseny d’il·luminació i Sergi Rodriguez del disseny de so. Rosa Ibáñez s’ha fet càrrec del vestuari, Sr. Wong de l’atrezzo i Cesc Barrachina i Mikel Cobos són els tècnics de llum i de so de l’obra.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans