Concurs Implica’ns AGT

El Canal col·labora en el concurs “Implica’ns” de l’Associació Gironina de Teatre, un premi organitzat des del 2021 per l’entitat i destinat a donar suport a les propostes de nova creació en arts escèniques del territori català. El concurs té per objectiu promoure la creació emergent als escenaris i busca descobrir nous talents del món del teatre gironí i català per ajudar-los a arribar als teatres.

El Canal, seguint la seva voluntat d’impulsar el desenvolupament de projectes escènics de qualitat dins de les comarques gironines, col·labora des del 2022 amb la iniciativa oferint el seu equipament per a la realització d’una residència tècnica de la companyia guanyadora del concurs per tal que hi desenvolupi el seu projecte.

Nascuda l’any 1993, l’Associació Gironina de Teatre (AGT) actualment està establerta a la Casa de Cultura, juntament amb l’escola de teatre gironina El Galliner. El compromís de l’entitat ha estat sempre oferir una formació teatral de qualitat i un espai d’intercanvi professional per als ciutadans de les comarques gironines. L’estabilitat durant tots aquests anys ha permès que les activitats teatrals i docents de l’escola i de l’associació, així com els socis i el nombre d’alumnes, creixin en quantitat i qualitat.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans