El director d’El Canal Xavier Díaz

El passat 20 de gener es va celebrar la presentació del nou projecte d’El Canal – Centre de Creació d’Arts Escèniques. A l’acte s’hi havien convidat els mitjans de premsa i el col·lectiu de professionals del sector d’arts escèniques de Catalunya. La presentació va estar liderada per Xavier Díaz, director d’El Canal, acompanyat de Jordi Viñas, alcalde de Salt, Joaquim Ayats, vicealcalde de Girona, Albert Piñeira, vicepresident responsable de l’Àrea de Cultura de Girona, i Jordi Foz, secretari general de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Xavier Díaz va presentar la nova imatge d’El Canal i les bases del projecte per deixar clar que l’equipament entra en una nova etapa i pren un nou rumb per convertir-se en un centre de referència a Salt, Girona i Catalunya en la creació i la producció de les arts vives amb una mirada conscient a l’escena artística local. El Canal vol ser a partir d’ara un lloc de trobada per al col·lectiu professional i un espai obert per a tota la ciutadania amant de les arts escèniques i de la cultura. “No és un projecte només de Salt, sinó també nacional i important per a tot el país”, va afirmar l’alcalde de Salt.

La presentació va ser il·lustrada en viu de la mà de la dibuixant Maria Calvet. Després de tots els parlaments, l’acte va acabar amb un refrigeri al hall d’El Canal.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans