El diumenge 18 de desembre de 2022, amb motiu de la 31a edició de La Marató de TV3, El Canal va acollir una actuació de la banda gironina Black Music Big Band. El concert era obert per a tots els públics i els ingressos recaptats anaven destinats a La Marató del desembre passat dedicada a les malalties cardiovasculars. No és la primera vegada que la Black Music Big Band participa a La Marató, en l’edició de l’any 2020 va ser un dels grups participants del disc amb la cançó “Jo vull ballar per la vida”.

La setmana següent, uns dies abans de Nadal, va ser el torn de la Black Music Big Band Junior, una agrupació musical formada per nois i noies de les escoles de música de Girona, amb un concert organitzat pels 600 alumnes de l’institut de Salt.

La Black Music Big Band és la primera big band formativa centrada en els estils del soul i el funk. Va ser creada fa sis anys a les comarques gironines i està formada per una trentena de músics d’entre 16 i 25 anys, amb la direcció musical d’Adrià Bauzó i Nuri Mancebo a la part vocal. La seva germana petita és la Black Music Big Band Junior, formada per nens i nenes de 9 a 15 anys i també dirigida per Adrià Bauzó. Es tracta d’un projecte educatiu de la Fundació Casa de la Música de les Comarques Gironines i el Black Music Festival.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans