Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Jornades de Dramatúrgia: Imaginem la dramatúriga del futur

14 novembre, 2023 | 10:00 - 28 novembre, 2023 | 14:30

Gratuït amb inscripció

Les jornades de dramatúrgia son unes trobades professionals amb l’objectiu de compartir preguntes, idees, visions, dubtes o solucions per analitzar la dramatúrgia recent, repensar la dramatúrgia del present i imaginar la dramatúrgia del futur. Us convidem formar part d’aquests debats pel plaer de reflexionar sobre la dramatúrgia i la seva escriptura.

Les jornades tindran lloc dimarts 14 de novembre i dimarts 28 de novembre de 10 h a 14.30 h amb pausa per esmorzar.

El programa per a cada dia és el següent:

Dimarts 14 de Novembre

TEATRE POLÍTIC FUTUR. Podem fer que la dramatúrgia futura sigui més rellevant socialment? Podem aconseguir que la ficció teatral transformi la societat? Com s’escriu el teatre polític actual? Quines poden ser les seves formes i els seus continguts? Quins són els temes de fons urgents i quins són els importants? Compartirem interessos i solucions dramatúrgiques.

Dimarts 28 de Novembre

LES CONDICIONS DE L’OFICI. Quina és la relació que tenim els professionals de la dramatúrgia amb el procés de creació? Com hi intervenen la situació social, econòmica, política o personal? Com incideixen aquests factors en les creacions resultant? Com incideix en els resultats la qualitat laboral i el procés de creació? Com hem de treballar pel bé de la nostra salut? Compartirem experiències i formes de treball.

L’activitat és gratuïta però les places són limitades i cal fer inscripció prèvia enviant un correu a info@elcanalsalt.cat.

 

Mostra els detalls

Inici:
14 novembre, 2023 | 10:00
Finalització:
28 novembre, 2023 | 14:30
Cost:
Gratuït amb inscripció

Recinte

Sala d’assaig El Canal
Visualitza el lloc web de Recinte

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans