Del dia 6 al 10 de març, la Wonderground Company farà una residència artística a El Canal amb el seu treball “MOMENTUM“.

Igual que la vida, el momentum (impuls) no es pot controlar completament. Quan ho vius, sempre hi ha un moment on aquesta força s’apodera de tu, com una ona a l’oceà. Sense saber on et portarà, només pots confiar en el teu cos i abraçar plenament el viatge que comporta. “MOMENTUM” és un viatge viscut per tres persones, caminants erràtics, que han inclinat el seu cos davant l’existència. Una existència que igual que l’impuls mai s’atura, mai mor, és un flux atemporal entre estats, cossos, llocs i forces. Ser testimoni d’aquest viatge és submergir-se en imatges de paisatges i esdeveniments que se senten suspesos en el temps.

L’obra és una peça curta, de 25 minuts de durada per sala i interpretada per tres ballarins. L’objectiu de la companyia és situar el cos com a subjecte en un diàleg constant amb el seu entorn.

La companyia va ser creada l’any 2018 per Roser Tutusaus i Tom Weksler, i a dia d’avui ja fet gires per Espanya, Grècia, Estats Units, Holanda, Bèlgica, Alemanya i Portugal.

Durant la seva estada a El Canal, faran una sessió en obert de la seva peça el divendres dia 10 a les 19h. Aviat donarem més detalls.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans