La companyia Las chicas del barro ha començat una residència artística a El Canal per treballar el seu projecte Cos(i)ficades. La seva estada al centre s’allargarà fins la preestrena de l’espectacle el dia 4 de febrer.

La peça és un espai per a reflexionar sobre els cossos que habitem. Cossos que ens venen donats, que no hem triat i amb els que estem compromeses a viure tota una vida. Un espectacle a partir del fang, el circ, la dansa, el teatre, la música en viu i l’humor, ens transporta a un univers on podem parlar sobre el cos sense tabús.

Las chicas del barro és una companyia de circ, dansa, teatre i fang formada per Tanit Mora (Barcelona, 1991) i Irene Fernàndez (Alacant, 1988), dues dones que venen del món de les arts, l’educació social i la psicologia. És per això, que el seu projecte busca per davant de tot que les persones se sentin bé amb el seu propi cos, treballant a través de dues disciplines: les arts escèniques (teatre, dansa i circ) i l’acció social (tallers vivencials).

“Necessitem reapropiar-nos dels nostres cossos com a espais polítics des dels quals fomentar la diversitat i l’autoestima col·lectiva”

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans