Torna una nova edició de les Jornades de Dramatúrgia, una iniciativa impulsada per Jordi Casanovas i altres dramaturgs i dramaturgues de les comarques de Girona. Enguany, les jornades s’organitzen al voltant del lema “Imaginem la dramatúrgia del futur”. Quines són les formes, estructures, construccions literàries o altres narratives que pot treballar la dramatúrgia del futur? Quins són els temes, els personatges o els contextos a partir dels que podem escriure el teatre del futur? Quina és la relació que tenim els professionals de la dramatúrgia amb el procés de creació i com hi intervenen la situació social, econòmica, política o personal? Com incideixen tots aquests factors en les creacions resultant i també en la qualitat laboral i el procés de creació?

En aquesta nova edició es proposa organitzar aquestes trobades en dos dimarts de novembre per poder aprofundir encara més en els debats iniciats i per mirar d’aconseguir fer créixer o polir algunes de les idees que hagin aparegut durant les converses entre els professionals.

Les jornades de dramatúrgia són unes trobades professionals amb l’objectiu de compartir preguntes, idees, visions, dubtes o solucions per analitzar la dramatúrgia recent, repensar la dramatúrgia del present i imaginar la dramatúrgia del futur. Us convidem formar part d’aquests debats pel plaer de reflexionar sobre la dramatúrgia i la seva escriptura.

Les jornades tindran lloc els dimarts 14 i 28 de novembre. L’activitat és gratuïta però les places són limitades i cal fer una inscripció prèvia. Més informació a la nostra agenda.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans