Amb la voluntat ferma i incansable de projectar el circ local, l’equip humà del Col·lectiu de Professionals de Circ de Girona i El Canal de Salt juntament amb altres entitats, seguim treballant per dignificar, posicionar i fer del circ cultura de base. Fruit d’aquest treball, arriba la sisena edició de La Gala, que tindrà lloc el proper diumenge 17 de març al Centre de Creació d’Arts Escèniques El Canal.
A diferència de l’any passat, enguany la cita s’allunya en dates de la Trobada de Circde les Comarques Gironines, també impulsada pel col·lectiu i que tindrà lloc el 6 d’abril al Parc Central de Girona.
La Gala de Circ va néixer i s’ha consolidat com una cita ineludible dels amants del circ on es visibilitza el circ local i vinculat al territori, i on es reivindica la diversitat i la riquesa d’aquest quant a disciplines, poètiques i llenguatges.

Els assistents de l’edició d’enguany podran gaudir de les actuacions dels artistes Alexandre Duran, Maria Cavagnero, Juan Carlos Panduro, Lula y Gastón, Cristobal Bascur, Maria Rosa i la Companyia Fèmut que ens deleitaran amb disciplines tant diverses com: màstil, roda Cyr, verticals, straps, malabars, clown i mans a mans.
Tot això amenitzat per la companyia Seon, que serà l’encarregada de conduir iamenitzar els dos passis previstos de l’espectacle.
El diumenge 17 es faran dos passis, un a les 16.30 h i un altre a les 19.30 h. Les entrades ja son a la venta i es poden adquirir aquí.

Més informació aquí.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans