Wonderground Company

Roser Tutusaus i Tom Weksler van començar a col·laborar l’any 2018 i van crear la Wonderground Company, amb seu a Barcelona i amb projecció internacional. Des de llavors, s’ha constituït en una companyia d’arts escèniques, dansa contemporània, acrobàcia i moviment. La seva aproximació al llenguatge del moviment s’articula a través del Movement Archery. La companyia aborda el moviment des d’una perspectiva multidisciplinària, trobant en els seus gestos i en el momentum una connexió més íntima i poètica. El seu treball artístic és el resultat de la interacció del moviment i de l’espai.

Entre 2019-2021 van crear el duet de carrer RISE i, des de llavors, la companyia ha fet gires per Espanya, Grècia, EUA, Holanda, Bèlgica, Alemanya i Portugal. Han rebut encàrregs per part d’escoles de dansa d’arreu del món com l’Escola de Dansa Experimental de Salzburg (SEAD) l’any 2020 o la PERA School of Performing Arts de Xipre al 2022. El març de 2022 van preestrenar AFTER IN THE RAIN, un duet coproduït pel festival “Dansa metropolitana” amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

MOMENTUM

Residència març 2023

Igual que la vida, el momentum (impuls) no es pot controlar completament. Sense saber on et portarà, només pots confiar en el teu cos i abraçar plenament el viatge que comporta. MOMENTUM és un viatge viscut per tres caminants erràtics, que han inclinat el seu cos davant l’existència. Una existència que igual que l’impuls mai s’atura, mai mor, és un flux atemporal entre estats, cossos, llocs i forces.

MOMENTUM retrata el viatge dels nòmads a la recerca de sentit, en un moviment constant cap als límits. La peça vol ser una aproximació poètica a la relació entre l’individu i la gravetat i busca situar el cos com a subjecte en diàleg constant amb el seu entorn. 

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans