Núria Andorrà

Núria Andorrà és una percussionista de música contemporània, treballa en la línia d’unir tradició, orígens, identitat i territori des del filtre de la contemporaneïtat, amb l’ajuda de les noves tecnologies i treballant amb diferents disciplines com la dansa i el circ.

Alguns dels projectes anteriors de la companyia són: Constel·lacions, que va rebre el Premi Puig Porret de Música Viva de Vic 2019, el Premi Zirkòlica 2020 i el premi Alicia 2020; Destí, un espectacle d’improvisació de dansa amb Manel Salas, i Nua, un espectacle solo de Núria Andorrà.

Ni.U

Residència juliol 2023

Ni.U és la nova proposta de Núria Andorrà. El projecte es nodreix de la música popular de les cançons populars, les que hem escoltat a les celebracions familiars, les festes populars, l’escola. Es tracta d’un seguit de cançons que recorren un imaginari diferent per cada espectador associats a la seva experiència vivencial. La interpretació de les cançons també passarà per una revisió en clau de gènere.

L’objectiu és emocionar, a través de les cançons, del ball i de les imatges de vídeo que acompanyen la peça. En l’espectacle tot té un sentit molt orgànic, molt definit en el territori, els paisatges de muntanya, els rius, les mans de l’artesà. És una obra molt sonora: els sons de la pissarra, dels esquellots, la ceràmica, les bales de vidre o les pinyes són part dels elements que l’artista converteix en instruments de percussió i en fa un paisatge sonor acompanyat del violí.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans