Martí Soler

Martí Soler Gimbernat, nascut a Barcelona (1978), porta gairebé 20 anys de trajectòria professional en arts escèniques. Actualment i des de fa nou anys és intèrpret a la companyia Baró d’Evel i com a autor és creador del solo Finestres. Com a creador és coautor del duet Vals-blessé(e) (2013) i del trio 1,2,3 poma (2009) amb la Companyia Daraomai de la qual és co-fundador. El seu treball, tant d’intèrpret com de creador, gira en torn del cos i el moviment. Des del circ, passant per la dansa, el text, el teatre, la manipulació d’objectes i el clown.

Finestres

Residència abril 2024

Com si es tractés d’un ritual o cerimònia, l’artista posarà l’habitació potes enlaire per captar un senyal. Un senyal que ens connecti i que ens porti a un nou lloc, a una nova situació. L’intèrpret està segur que com ell, en aquest mateix instant, hi ha algú intentant treure el cap per la finestra per respirar aire fresc, esperant, buscant una resposta.

En un univers absurd i clownesc, Finestres ens parla de la relació entre l’interior i l’exterior humà, i de com trenquem aquests límits. És una proposta íntima a l’espai públic, un viatge a través del cos i la manipulació d’objectes on ens sentirem interpel·lats tan a nivell individual com col·lectiu.

La companyia fa aquesta última residència de creació a El Canal abans de l’estrena de l’espectacle. La voluntat és fer un treball amb una mirada externa i un assaig obert amb públic per tal d’obtenir-ne un feedback.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans