MALSAI Produccions (Festival Z)

MALSAI Produccions són una companyia emergent amb una producció en gira des del 2022, Anomalía y Excepción, i una adaptació a monòleg de la novel·la de Pirandello, Un, ningú i cent mil (aquest està en procés de creació. Es va realitzar una mostra a The Eleven House el desembre del 2022). Ara mateix la companyia està als inicis del seu nou procés de creació: Calla, Judit, calla.

La companyia està formada per: Maria Cambil de Tena, directora, dramaturga i actriu, Carles Vidal Ramos, músic de llarga trajectòria que compagina la música amb la producció d’esdeveniments culturals, Clàudia Ferrer Carreras, creadora escènica i actriu, Pep Arumí, tècnic de llums i dissenyador d’espais lumínics.

MALSAI Produccions treballa amb un ritme ecofeminista per a evitar caure en una productivitat, sobre-explotació de l’art i d’ells mateixos, donant-se espai per a les cures. El seu objectiu és aconseguir combinar diferents llenguatges i coneixements artístics, sense jerarquia i sempre a favor de la creació.

Calla, Judit, calla

Residència maig i juny 2023

La Judit va ser aquella qui va intentar comprendre el món on vivia mentre gastava les seves hores en una fàbrica, escoltant diàlegs sobre noves idees – feministes, anarquistes, espiritistes… – que finalment van generar una transformació radical sobre la seva manera d’encarar la vida. La Judit va ser aquella que, com moltes altres, es va empoderar i va intentar liderar un canvi cap a un món millor. La Judit va ser aquella que moltes altres encara som ara: enfrontades, infiltrades, escolades en un sistema que, rere la il·lusió que genera, ha anat fent-se cada vegada més gros i passant per sobre de totes aquelles que hem provat d’aturar-lo.

Calla, Judit, calla no és un monòleg, és un diàleg, un enfrontament entre la paraula i la música que l’acompanya, l’acarona, l’alça, l’empeny i la pertorba.

L’espectacle forma part de la programació del Festival Z 2023.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans