Companyia Las Lo Las

VIVES! és un projecte de creació conjunta de l’associació Las Lo Las amb l’ajuda d’un equip artístic i tècnic multidisciplinari. L’equip està format per: Gisela Vicenç i Pasqual, encarregada de la selecció de textos i que, juntament amb Montse Canals i Natàlia Entrocassi, han portat la creació de la dansa, la interpretació i la rapsòdia. De la composició musical se n’ha encarregat Xavi Molina, Marta Culla n’ha fet el seguiment fotogràfic i des d’Art Estudi han fet les tasques vinculades amb l’espai escènic, la il·luminació i les projeccions, el vestuari i el material gràfic.

També hi han participat Ruth Alemany, estudiant empedreïda i emprenedora, Paulina Fariza Guttmann, escriptora, traductora, crítica literària, editora, cantant i professora de tècnica vocal, Alba Alfageme Casanova, psicòloga, professora, formadora i supervisora especialitzada en violència masclista i perspectiva de gènere, i Montse Colomé, ballarina, coreògrafa i mestra de dansa.

VIVES!

Residència gener 2022

“Vull veure-ho tot. Veure per poder-ho explicar”, Neus Català

Amb previsió d’estrenar durant l’any 2022, l’espectacle VIVES! va començar-se a crear amb la mort de Neus Català l’abril de 2019. L’obra vol ser un homenatge a les dones que van lluitar, que van sobreviure com a víctimes del nazisme i que van acabar explicant la seva crua experiència dins els camps de concentració. La peça és un recull d’aquestes veus sovint oblidades per una història escrita pels homes vencedors i se les reivindica com a víctimes, però també com a lluitadores i resistents.

Amb una tasca de documentació de testimonis escrits, l’espectacle uneix diferents disciplines artístiques: inclou dansa, interpretació i rapsòdia de textos narratius, poètics o assagístics, així com creació musical, disseny lumínic i un treball important amb material gràfic.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans