Júlia Suñer i Joan Thió

Júlia Suñer i Joan Thió conflueixen per a crear experiències significatives a través de narratives corporals experimentals i tècniques audiovisuals innovadores. A través de la seva obra de caràcter multidisciplinari, proporcionen un espai de diàleg i transformació de la percepció artística.

Júlia Sunyer Coma és ballarina, creadora i performer formada en dansa contemporània, clàssica i butoh. Com a co-creadora i membre de Cercle de Fades, ha contribuït a obres com “Alguna cosa ha estat dita” i “Segon renaixement”, presentades en espais com la Fundació Miró i Espronceda Institute of Art and Culture. Amb aquest col·lectiu, va guanyar una menció especial en Performance de l’Art Emergent Sabadell (2023) i una residència de creació en arts visuals i performance de la Nau Estruch (2023). Ha col·laborat amb el cantant Lucas Bun, en videoclips (2020) i en  el concert de presentació “Por empezar” a la Sala Luz de Gas (2023). Actualment també treballa com a professora de dansa clàssica i contempòrania.

Joan Thió Casals és creador i director visual, dissenyador de so i músic. Com a director de vídeo ha realitzat vídeos de grups musicals com Boom Boom Fighters, CALM i Krögers entre d’altres. Com a compositor i productor musical “Ohanko” ha realitzat la banda sonora de “Oxímoron” de Blai Costa, ha compost “Tòrax” de Pol bordas i “Cortisol” de Moiman entre d’altres.

AÈRIA

Residència juliol 2024

Com mouries el teu cos si aquest fos aire?

El projecte ens qüestiona la validesa del coneixement racional a l’hora d’entendre conceptes sensorials i agafa d’exemple l’aire. Ens transporta al coneixement empíric de l’individu a través de preguntes en forma de text, imatges i música, que ens condueixen orgànicament a una performance de dansa contemporània en viu.

Quin poder d’influència tenen els factors externs  sobre la percepciódel valor de l’art? Com es poden relacionar el coneixement, la sobreinformació, la sensibilitat emocional a través de la fotografia, la música, el text i la dansa contemporània?

Esdeveniments

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans