Grup musical Shì

Residència març 2022

El grup musical Shì va fer residència a El Canal gràcies a l’Ajuda en Producció de Directes del programa de Suport a la Creació de la Casa de la Música del Gironès.

Shì és un trio que treballa des de l’experimentació amb instruments, veus i imatges, transportant l’espectador a un univers de colors, melodies captivadores i loops eclèctics. El grup és de creació recent i nascut a terres gironines i està format per Anna Fauré, Núria Mancebo i Anna Fusté, tres creatives polivalents que ofereixen un espectacle que combina la música electrònica tocada amb visuals també realitzats en directe. L’espectacle es va estrenar al Festival Inund’Art i, des de llavors, ha pujat dalt dels escenaris en diverses ocasions.

Amb aquesta ajuda i l’estada a El Canal, el projecte Shì va fer un treball de revisió i perfeccionament del seu espectacle per millorar la qualitat del seu so de directe i la producció musical dels temes que el configuren. El seu pas per El Canal tenia l’objectiu de muntar l’espectacle a partir de tots els elements revisats amb tota la companyia i poder realitzar un passi a porta tancada per a enregistrar-lo en vídeo i poder ser així revisat per fer-hi les correccions pertinents.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans