Companyia La Moukhles & Sentís

La Companyia La Moukhles & Sentís està format per Miriam Moukhles i Joan Sentís, un matrimoni artístic d’investigació i creació escènica. L’aliança neix de la sinergia del treball a quatre mans en els dos primers espectacles de creació: Les millors ments de la meva generació i La intérprete y los inimitables, el viaje del Duende. Fins al moment la seva metodologia parteix d’un impuls vital i d’una voluntat de comprensió de l’entorn que sempre va lligat a un treball d’investigació i a preguntes que passen pel sedàs del llenguatge artístic per poder-les començar a desxifrar. En cada projecte s’envolten de professionals i artistes amb els que volen treballar i que passen a formar part de la companyia.

NODI (o la Invisible)

Residència maig 2023

NODI (o la Invisible) és el projecte de creació escènica sobre la fi de la contracultura a Catalunya a partir del testimoni silenciat de la Marisa Muñiz. Una dona lluitadora, de classe humil i poetessa underground del barri del Raval, que va viure la Barcelona llibertària dels anys 70.

La peça té una dramatúrgia de la companyia amb textos de la mateixa Marisa Muñiz, està dirigida per Maria Donoso i Albert Boronat i interpretada per Fermí Herrero, Miriam Moukhles i Joan Sentís. El projecte és una coproducció d’El Canal que rep el suport del Festival Z, Terrassa Crea i Casa Orlandai. 

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps