Companyia La Bleda

La Bleda és una companyia de teatre-clown per a tots els públics. Va néixer l’any 2001 de la mà dels seus creadors, Helena Escobar i Pere Hosta, que acostumen a treballar amb altres professionals en els seus projectes. Després d’una trajectòria de vint anys, la companyia s’ha consolidat en el teatre familiar de Catalunya. 

La seva trajectòria consta dels següents espectacles: Mon petit souvenir (2020), Les vacances de Madame Roulotte (2019), SuperBleda (2016), Tut-turutut la princesa (2015), Maduuuixes (2010), Una paradeta particular (2006), PalplantadaBleda (2004), Històries de la Bleda (2001).

Pas a pas

Residència abril 2023

Pas a pas de La Bleda és una coproducció d’El Canal. La peça és una comèdia dramàtica basada en fets reals i parteix de l’experiència personal de la creadora, Helena Escobar, actriu i pallassa. És una obra per a tots els públics que reflexiona sobre caminar, sobre el saber caure, la resiliència, l’esforç i la supervivència, sobre “saber caure i recaure, saber que estàs caient per aixecar-te després i aprendre a caminar a la teva manera i malgrat tot encara que sigui com sigui a caminar”. Pas a pas és un espectacle familiar basat en l’humor, la poesia visual i dins del teatre clown, amb direcció d’Enric Ases i dramatúrgia de Jordi Palet.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps