Companyia La Bleda

La Bleda és una companyia de teatre-clown per a tots els públics. Va néixer l’any 2001 de la mà dels seus creadors, Helena Escobar i Pere Hosta, que acostumen a treballar amb altres professionals en els seus projectes. Després d’una trajectòria de vint anys, la companyia s’ha consolidat en el teatre familiar de Catalunya. 

La seva trajectòria consta dels següents espectacles: Mon petit souvenir (2020), Les vacances de Madame Roulotte (2019), SuperBleda (2016), Tut-turutut la princesa (2015), Maduuuixes (2010), Una paradeta particular (2006), PalplantadaBleda (2004), Històries de la Bleda (2001).

Com els pingüins

Residència abril – novembre 2023

Com els pingüins de La Bleda és una coproducció d’El Canal. La peça és una comèdia dramàtica basada en fets reals i parteix de l’experiència personal de la creadora, Helena Escobar, actriu i pallassa.

Metges, hospitals, operacions. Són paraules que ens espanten o que no ens agraden. Però sort en tenim perquè ens ajuden a viure. A Com els pingüins veurem algú que, gràcies als metges, als hospitals, a les operacions i al seu instint de supervivència troba la seva manera particular de relacionar-se amb el món.

Amb aquesta obra, la companiya fa un gir en la seva manera de fer. En una proposta arriscada i personal, comparteix amb el públic les seves múltiples peripècies entre bisturins i quiròfans per explicar-nos una cosa que li va passar de debò. I ho farà, com sempre, des de l’humor, perquè riure’ns de nosaltres mateixos és la millor medicina.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans