Col·lectiu ATLES

COL·LECTIU ATLES neix l’any 2021 quan un grup de joves estudiants d’Arts escèniques i interpretació, comença a treballar dins el paraigües acadèmic de l’Escola Universitària ERAM, per crear un projecte ja amb la idea de donar-li continuïtat i professionalitzar-lo després del seu motiu inicial.

La definició d’atles és la següent: “Col·lecció sistemàtica de làmines, dibuixos i, majoritàriament, mapes.” El col·lectiu vol ser un recull de les visions sobre els temes que els mouen, sobre el món.

La necessitat de comunicar, la perseverança i la polivalència són els ingredients perfectes que, cuits a foc lent, han estat el detonant de la creació del col·lectiu. Col·lectiu Atles és una companyia jove de teatre que aposta per la creació en col·lectiu.

COORDENADES

Residència maig 2024

Coordenades és un text de nova creació dins del gènere de l’autoficció, que tracta la pèrdua d’un ésser estimat en una edat inesperada.

En forma de rèquiem, la història es fila amb elements com el penediment, el concepte de la mort o l’impacte de les cicatrius en la vida del protagonista. Coordenades posa sobre la taula tots aquests elements quotidians que poden condicionar el nostre present i futur.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans