Associació Artística La Banda

L’Associació Artística La Banda és una companyia que va néixer el 2007 a Barcelona però que des del 2014 les seves membres resideixen a Sant Martí Vell, a Girona. La Banda és un punt d’unió de professionals del teatre per a l’intercanvi d’idees i experiències que els serveixen de pont i passaport per a la materialització i realització de diferents projectes dins de les arts escèniques. La diversitat de llenguatges i públics de la companyia pretén fer cabuda a històries tan diverses com úniques. Els membres de La Banda s’identifiquen amb la paraula, amb el gest, amb la poètica dels objectes, amb les noves tecnologies i amb la música.

D’entre els seus projectes, destaquen La Paradise Band de Cristina Clemente i Mercè Vila Godoy dins el cicle d’assaigs oberts al Teatre Lliure, Somni (adaptació lliure a partir de Somni d’una nit d’estiu de William Shakespeare) de Mercè Vila Godoy a La Seca Espai Brossa, Muda de Pablo Messiez dins el Festival Grec al Teatre Akadèmia i El meravellós viatge de la Lea de Mercè Vila Godoy i Gloria Sirvent dins el Festival Temporada Alta. Aquest darrer espectacle consolida l’agrupació com a companyia que busca apropar-se a les arts escèniques donant cabuda a tota mena de públic. Fa dos anys La Banda va guanyar la beca Ajuts Girona Kreas impulsada per l’Ajuntament de Girona, amb La recreació de la creació, un projecte de creació artística vinculat a les arts escèniques com a cohesió entre educació i cultura.

Hola, ràbia!

Residència gener i febrer 2024

Un nus a l’estómac, foc al cos i una explosió que ens recorre per dins i per fora. Cridem, plorem, diem paraulotes, tenim ganes de donar cops i puntades de peu o de sortir corrents. És la Ràbia. Quan ens ve a visitar no ens agrada, però és inevitable i continuarà fent-ho al llarg de la nostra vida. Llavors, potser que la coneguem una mica millor, oi? Dit i fet! Benvingudes, criatures d’arreu! Us convidem al fascinant univers de la Ràbia. Estem recorrent el món per donar a conèixer aquest ésser misteriós. Entrarem en el seu hàbitat i intentarem fer-la sortir del seu amagatall.

Un espai per mirar la ràbia de front i de ben a prop, experimentant alguns dels seus aspectes des del joc. Una experiència participativa sobre què és la ràbia, com ens fa sentir i per què. Aquí tindreu l’oportunitat de conèixer-la de prop i dir-li sense por: “Hola, Ràbia!”

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans