Avui 31 d’agost s’ha presentat el programa de Temporada Alta, el Festival internacional d’arts escèniques que arriba aquesta tardor a la seva 32a edició. Enguany el festival tindrà lloc del 30 de setembre al 10 de desembre. Quatre de les coproduccions d’El Canal formaran part del programa del festival: Com qui sent ploure de David Martínez, una coproducció d’El Canal i La Nave Va i que formarà part del Cicle Verbatim de la Sala La Planeta; NODI: de gossos i “malditos” de La Moukhles & Sentís, Com els pingüins de La Bleda i Double Infinite. The Bluebird Call de la companyia de dansa Mal Pelo.

Aquestes quatre companyies formen part del Programa de Companyies Residents 2022-2023, un programa que permet als artistes fer una residència amb nosaltres i durant la seva estada els oferim suport econòmic, logístic i d’espai, un acompanyament tècnic i assessorament en el disseny de producció de l’espectacle.

A més, les instal·lacions d’El Canal acolliran set espectacles de la programació del festival. Podeu consultar la programació sencera a la pàgina web de Temporada Alta.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans