El novembre passat va tenir lloc la segona edició de les Jornades de Dramatúrgia, unes trobades professionals que tenen l’objectiu de compartir preguntes, idees, visions o dubtes entre els dramaturgs participants, i ara ja està disponible la relatoria dels debats, que recull les idees que els dramaturgs participants hi van compartir. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Centre de Creació d’Arts Escèniques El Canal juntament amb l’Associació Catalana de Dramatúrgia. La voluntat de les jornades és analitzar la dramatúrgia recent, repensar la dramatúrgia del present i imaginar la dramatúrgia del futur.

Aquesta segona edició va tenir lloc el dimarts 14 i 28 de novembre. Totes dues jornades van portar a dramaturgs de Girona i de diversos indrets del país a reunir-se en un ambient de confiança i de complicitat per tal de donar espai a qüestions de la seva professió i intercanviar els punts de vista entre els diferents dramaturgs. Les dues sessions van estar conduïdes i dinamitzades pel dramaturg gironí Jordi Casanovas i van abordar dues temàtiques que preocupen als professionals de la professió: el teatre polític del futur i les condicions de l’ofici del dramaturg.

D’aquestes dues trobades se n’han recollit les idees principals i se n’ha fet una relatoria que ara ja està disponible aquí.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans