El divendres 17 de març Salvador Sunyer Vidal, director del Festival Temporada Alta, presentarà a Salt el seu documental “Migraland: un relat basat en l’Odissea”. El documental parteix de l’obra dirigida per Àlex Rigola estrenada a Temporada Alta l’any 2013. Es tracta d’una sessió especial per als estudiants de batxillerat dels dos instituts de Salt que anirà seguida d’un col·loqui amb els assistents.

Amb una durada de 45 minuts, amb la pel·lícula pateixes perquè comparteixes, perquè no mires el documental des del sofà sinó al costat dels que pateixen. Això és un espectacle? Servirà a l’entitat financera adquirir una marca de prestigi social? Tenim dret a observar, a aplaudir, a emocionar, a conèixer la vida dels que s’amaguen per sobreviure, nosaltres, que tendim a veure que no hi són? Si es fan invisibles, ho fem doble. Totes aquestes preguntes existeixen. Han d’existir. Malgrat això també hi ha tres hores de vida, autenticitat, punxada. És lícit i necessari preguntar-se (i preguntar-nos) què hem de fer després de veure Migraland.

Aquest acte, acollit a El Canal, és una acció més dins de la programació dels 40 anys de la independència del municipi de Salt d’aquest 2023. Més informació sobre el documental aquí.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans