Del 24 al 26 d’abril, Marga Socias & Els Mals Endreços faran una residència a El Canal per treballar en el seu nou espectacle Orelles, una coproducció d’El Canal. S’estaran a la sala d’acabats per treballar el so i les llums i tornaran més endavant, al mes de maig, i disposaran d’un espai diàfan i més proper al concepte d’espai de carrer per buscar l’equilibri entre tots els materials generats fins aleshores i amb una proposta escènica ja més enfocada i la dramatúrgia, treballada.

Orelles és una experiència participativa sobre l’escolta. El so, la música, els sorolls, ens poden connectar amb records, imatges, ambients o històries. El so es mou i ens mou. Però, quan un so ens travessa, què queda d’ell a dins nostre? I, si el món és ple de so, per quin motiu n’hi afegim més? Pot arribar el dia que no n’hi càpiga cap altre?

La investigació d’ORELLES (Organisme Rural d’Exploració Lliure d’Escoltes Singulars) convida al públic a participar, a subvertir l’escolta, a fer-la infinita. Es tracta d’un espectacle-concert o d’un concert-espectacle on en una caravana coneguda com “La-capsa-humana-de-música” dos músics interpreten materials d’autoria pròpia mentre una investigadora analitza cada peça i la forma en què aquesta pot ser escoltada. 

Els integrants d’aquest espectacle són: Marga Socias, encarregada de la creació, la direcció i la interpretació; Pau Marcos i David Codina, encarregats de la creació sonora i de la interpretació; i Thomas Roper, que ha dissenyat l’escenografia per l’espectacle.

Trobareu més informació sobre la companyia i l’espectacle aquí.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans