L’Obrador d’Arrel és el programa d’impuls i suport als artistes de Fira Mediterrània, un programa d’acompanyament als creadors que presenten noves propostes artístiques a partir de la cultura popular i tradicional. L’entitat acompanyarà fins a vint propostes artístiques i entre elles hi figuren dues coproduccions d’El Canal: el projecte del músic Momi Maiga i el de la companyia emergent MALSAI Produccions.

Dins les propostes musicals, l’Obrador donarà suport a Momi Maiga, jove senegalès virtuós de la kora. Presentarà Kairo, un nou disc on desplegarà la seva barreja de jazz, flamenc i sons mediterranis, entre d’altres. Dins d’aquesta categoria, també hi figuren altres músics de renom com Roger Mas, Arnau Tordera o Marc Parrot.

Dins les propostes de memòria, llegat i narració oral, s’hi inclou Calla, Judit, calla de MALSAI Produccions, una peça on Clàudia Ferrer farà un monòleg sobre la memòria de les fàbriques tèxtils i la importància de l’espiritisme en les revoltes socials que hi va haver. L’acompanyen els projectes de Pau Gómez, Andrea Cruz i Toni Masegosa, o la companyia De_paper.

Tota la informació aquí.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans