De l’1 al 4 de juny Olot, Mieres, Porqueres, Banyoles, Girona, Celrà, Lloret de Mar, La Jonquera i Figueres son els municipis que acolliran l’edició zero del nou festival impulsat per diferents agents artístics i equipaments culturals de titularitat pública de les comarques gironines. Les comarques de Girona s’han unit per crear una programació conjunta i singular per acostar la creació contemporània actual a tothom. El festival comptarà amb un total d’onze propostes artístiques que ocuparan els espais d’Olot Cultura, l’Espai Nyamnyam, el Centre Cívic de Porqueres, de Cultura Banyoles, del Teatre Municipal de Girona, de Celrà Fàbrica d’Arts, del Teatre de Lloret de Mar, de La Jonquera Cultura i de Figueres a Escena.

El Canal dona suport al festival i hi participa coproduïnt una de les peces de la programació: Orelles de Marga Socias & Els Mals Endreços, que actuarà a L’animal a l’esquena a Celrà. El festival compta també amb el suport de diversos agents del territori com El Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona, El Canal, Centre de creació d’arts escèniques i L’animal a l’esquena a més del suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

El programa del festival inclou peces de sala i carrer, una creació itinerant, una conferència, una jornada i una sessió amb artistes digitals convida al públic a descobrir i deixar-se portar amb les diverses propostes. Dins la programació, hi trobem artistes que van fer residència a El Canal, com Monte Isla o la Companyia Atzucac.

Amb la voluntat d’oferir la possibilitat de gaudir de com més propostes artístiques millor, el festival posa a la venda un abonament perquè qualsevol persona pugui viure l’experiència completament immersiva a un preu de 50€ (abonaments limitats). L’abonament inclou entrades pels 6 espectacles de pagament, diversos desplaçaments amb autobús que estan marcats a la graella, dinar (paella comunitària a l’Animal a l’esquena de Celrà) i un pack de marxandatge.

El festival també promou el desplaçament en transport públic (sempre que sigui possible) i l’allotjament al territori.

Es pot consultar la programació i tota l’informació pràctica a la seva pàgina web: www.aixoalpoblenoliagradara.cat

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans