Amb l’objectiu de fer de Salt un municipi referent en la formació i la professionalització del circ, ha nascut el projecte de l’Escola de Circ Les Guixeres. La iniciativa parteix de la col·laboració entre tres entitats: El Canal – Centre de Creació d’Arts Escèniques, l’Associació Col·lectiu de Professionals de Circ de Girona (ACPCG) i l’Associació Federació d’Entitats Socioculturals de Salt. Les tres entitats col·laboren des de l’octubre passat amb la voluntat de treballar per al foment de la cultura i de les arts en viu a les comarques gironines a partir del circ.

El Canal ha acollit i ha format part de la creació d’aquest projecte i ha adequat la Nau 2 amb la finalitat de convertir-la en un espai especialitzat en el circ i en les arts de carrer. A la Nau 2 s’hi fan els tallers formatius de circ per a infants, joves i adults, les activitats complementàries de l’escola i els entrenaments i assajos de les companyies i artistes que preveu el projecte.

L’escola presenta una oferta formativa especialitzada en circ i disposa d’una sèrie de serveis orientats al desenvolupament professional i al suport a la creació en el sector del circ.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans