Un dels eixos centrals d’El Canal és el suport a la formació artística de la vila de Salt i de Girona i per això el centre col·labora amb l’Escola Universitària de les Arts (ERAM) per tal d’implicar-se de manera activa en la formació d’arts escèniques de la ciutat i impulsar la professionalització del sector de les arts escèniques i de l’audiovisual des de les primeres etapes professionals.

Per això, els espais i recursos d’El Canal es posen a disposició dels estudiants de l’ERAM per tal que hi puguin presentar i representar els seus Treballs de Fi de Grau. La presentació d’aquests treballs tindrà lloc fins al final del curs acadèmic i adoptaran diferents formats, des de concerts, a obres de teatre o petites peces escèniques, i ocuparan diverses sales d’El Canal.

La presentació dels TFG dels alumnes de l’ERAM són d’entrada gratuïta i preveuen dos dies d’actuació. Podeu consultar-los a la nostra agenda.

Aquesta col·laboració forma part de la voluntat d’El Canal de crear vincles amb les entitats del territori així com de ser un espai de suport a la formació. Per això, l’ERAM és un dels projectes associats del centre.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans