Com cada any, El Canal és un dels espais on se celebra el Festival Temporada Alta.

En aquesta edició, acollirem un total de deu espectacles del Festival començant avui 11 d’octubre amb Jessica and Me de Cristiana Morganti. A aquest espectacle el seguiran La materia. De la leona a la invencible d’Olga Pericet i Daniel Abreu, Ana contra la muerte de Gabriel Calderón, una història potent i una lliçó de teatre amb la potència de tres grans actrius del teatre uruguaià i el director de l’obra Història d’un senglar.

El 28 d’octubre, veurem Qui a tué mon père d’Édouard Louis, un muntatge dirigit per Thomas Ostermeier, i el 4 de novembre acollirem Mariano Pensotti amb La obra, una peça de teatre documental.

Double Infinite. The Bluebird Call de Mal Pelo, una coproducció d’El Canal, també exhibirà a les nostres instal·lacions durant el festival. Es tracta d’un duet íntim, un viatge snesitiu a través dels dubtes sobre com es construeix la vida. La companyia és una de les companyies que ha fet residència amb nosaltres i per això, després de l’exhibició, organitzem un col·loqui post-funció amb els artistes.

Finalment, també acollirem Cristo está en Tinder de Rodrigo García, De Nao Albet i Marcel Borràs, De l’amistat del Col·lectiu Las Huecas i Sísif fa no fa de Jordi Oriol.

Trobareu tota la programació a la nostra agenda.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans