La Fundació Universitat de Girona impartirà a El Canal la primera edició del curs d’especialització ‘Escena i Consciència. Autoconeixement en les Arts Escèniques‘ del 10 al 14 de juliol en horari intensiu. El curs pretén augmentar el nivell de consciència d’un mateix mitjançant l’autoconeixement i emprant eines provinents de l’entrenament teatral i escènic.

Els objectius del curs són:

  • Adquirir un seguit de recursos teatrals i escènics per augmentar el nivell propi de consciència i afavorir el creixement personal i les relacions interpersonals
  • Aprendre a treballar l’observació, la relaxació, el silenci i la interiorització i posar-los al servei de la creativitat pròpia i del treball col·lectiu
  • Integrar l’ús de les eines escèniques i teatrals com a recursos desenvolupadors d’entorns saludables i de creixement personal.

Només hi ha 20 places i s’adreça tant a professionals de les arts escèniques, de la creació i d’àmbit social i pedagògic, com docents d’arts escèniques de secundària i batxillerat. Podeu consultar tota la informació aquí.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps