Fundació Oncolliga Girona

La Fundació Oncolliga Girona és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 2004 amb la intenció de donar un nou impuls a la tasca que la Lliga Catalana d’Ajuda al Malalt de Càncer venia fent des de 1996 per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i dels seus familiars de la província de Girona. Amb el pas del temps, l’entitat ha ampliat la seva mirada i ha apostat per la promoció de la salut i la sensibilització de la societat, sense oblidar la seva finalitat principal: facilitar i fer més còmoda la vida de les persones que pateixen una malaltia oncològica aportant recursos humans i materials per cobrir les seves necessitats.

Festival Internacional Benèfic de Dansa “Girona en Moviment”

Exhibició juliol 2022

La Fundació Oncolliga Girona va disposar dels espais d’El Canal per a una representació en el marc del Festival Internacional Benèfic de Dansa “Girona en Moviment”, un esdeveniment que se celebra a la ciutat de Girona des del 2017. El festival va ser creat conjuntament amb l’Associació Cultura en Moviment amb l’objectiu d’apropar l’art de la dansa i els ballarins catalans de renom a la província de Girona, així com per recaptar fons per a la lluita contra el càncer. El festival aposta per crear lligams entre la dansa i la salut, tot relacionant l’art de la dansa i el treball corporal amb el benestar físic, emocional i espiritual de les persones. A més, s’ha convertit en un espai de trobada entre ballarins catalans i internacionals.

Els ballarins, mestres i artistes internacionals actuen desinteressadament en el festival per donar suport a la causa i la recaptació va destinada íntegrament a projectes de la Fundació Oncolliga Girona. Mitjançant un conveni de col·laboració, El Canal va col·laborar en l’edició del festival del 2022 cedint els seus espais i serveis.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans