Arrenquem un nou curs i ens obrim en Canal! Amb la voluntat d’apropar les arts escèniques i de fer els processos de creació més accessibles organitzem una sèrie d’activitats sota el nom Obert en Canal. Els artistes i companyies que han fet residència amb nosaltres o que la faran aquesta tardor ens obren les portes als seus processos de creació i als seus projectes encara no finalitzats. També ens ofereixen tallers i activitats gratuïtes i participatives al voltant de les arts escèniques.

Estrenarem el cicle d’Obert en Canal el proper dimecres 6 de setembre amb un Taller sobre la presència i la sensualitat humana. L’impartirà Olga Àlvarez, coreògrafa i codirectora de la companyia La Taimada. En aquest taller de dues hores treballarem el moviment des del massatge i la manipulació del cos, reflexionarem al voltant de conceptes com l’abraçada, la mirada, l’oferiment i la sensualitat. També farem exercicis sobre la presència i la bellesa de tots els cossos i condicions corporals i es treballarà l’acceptació i la renúncia. Les places d’aquest taller són molt limitades i us animem a apuntar-vos-hi aquí.

Altres activitats que oferirem serà l’Assaig obert de NODI: de gossos i “malditos” de la companyia La Moukhles & Sentís el 15 de setembre al vespre, un Taller de creació escènica amb Atresbandes el 28 d’octubre, així com l’assaig obert i una xerrada complementària sobre Com qui sent ploure, el nou projecte escènic del Cicle Verbatim de La Planeta i coproduït per La Nave Va i El Canal.

Podeu anar consultant totes les activitats que vindran a la nostra agenda web.

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans