Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Assaig obert d”Entre’ de la Companyia Eva Durban

21 abril | 18:00

Gratuït amb inscripció

ENTRE pretén mostrar a través de la dansa contemporània les diverses situacions per les que passem els individus, a través d’un prisma integrador on es barregen alguns ballarins amb diversitat funcional i d’altres no. Però aquesta diferència només ens parla de la riquesa de la diversitat: tots els cossos valen, tots els cossos comuniquen, tots els cossos expressen.

El concepte ‘entre’, aquest concepte inherent en el procés vital dels individus, diferents situacions per les quals passem, aquelles situacions que són un impàs cap a una nova etapa; entre aquí i allà, entre llum i foscor…  Entre que es produeix del pas del recent passat al recent futur i que ens dona incertesa, incomoditat, vertigen…

Els ballarins de la companyia volen viure l’assaig obert del proper dia 21 d’Abril al Teatre El Canal de Salt com si fos la preestrena, sense parar en cap moment. Els intèrprets amb mobilitat reduïda durant l’actuació, quan estan entre cametes entre una escena i la següent, també viuen un Entre complex, és un repte.

Un projecte de la companyia resident Eva Durban.

Es tracta d’un assaig obert d’un projecte escènic encara en procés de creació.

Mostra els detalls

Data:
21 abril
Hora:
18:00
Cost:
Gratuït amb inscripció
Lloc web:
https://airtable.com/appCoMwcTbHmjjAbc/shr806rqDadUZZ5HN

Recinte

Sala d’acabats – Teatre
Visualitza el lloc web de Recinte

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans