Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Assaig obert de “Masha” de Palimsesta

4 març | 19:00

Gratuït

Masha és una experiència de circ performatiu que presenta un espai per observar, reflexionar i conviure amb l’inesperat i aliè. Es tracta de la primera creació de la companyia Palimsesta i que pren la forma de laboratori creatiu on investigar-nos col·lectivament i posar tota l’atenció sobre alguns aspectes concrets de les relacions humanes en el món contemporani. Masha és una experiència escènica des del circ que es presenta en un espai on observar-nos, reflexionar i coexistir. 

Els artistes proposen aquesta premissa des d’un dispositiu escènic molt concret: un linòleum d’un metre d’ample per vuit metres de llarg cobert amb oli corporal, sobre el que desenvolupen un repertori de moviments i desplaçaments.

Masha és un pacte amb el cos compromès. Un concepte basat en la repetició, durant un temps llarg i fins a l’esgotament, d’unes accions físiques en un medi hostil. Els artistes utilitzen aquesta fórmula per entregar relats comuns que oscil·len entre el riure i la incomoditat. La companyia busca que els/les receptores de la peça pivotin entre aquestes dues sensacions i puguin reconèixer el seu trànsit humà.

Es tracta d’un assaig obert d’un projecte escènic encara en procés de creació.

Mostra els detalls

Data:
4 març
Hora:
19:00
Cost:
Gratuït
Lloc web:
https://airtable.com/appCoMwcTbHmjjAbc/shr8snRv2hRUJlMpk

Recinte

Sala d’acabats – Teatre
Visualitza el lloc web de Recinte

Un equipament de:

Amb la col·laboració de:

Projectes associats:

Localització

Plaça de can Patrac, 1
17190 Salt, Girona

Indicacions a Google Maps

Mitjans